Evenementen

Organisatie van evenementen

Diversas neemt graag de organisatie van uw evenement van u over. Dit kan voor evenementen vanaf 10 tot 250 personen. Hierbij kunt u denken aan workshops, teambuilding, themadagen en meer. Mogelijkheden zijn:

  • de algehele organisatie
  • catering, aangepast aan het gekozen thema
  • aankleding van het feest, zodat er in exotische sferen feest gevierd kan worden
  • entertainment: dj, livemuziek, dansers, licht, geluid en meer
  • workshops: van buikdansen tot limbodansen, van percussie tot capoeira en van salsa tot sportevenement

Uiteraard worden alle evenementen op maat en in overleg met u georganiseerd. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ruimte huren

Bent u naast catering ook op zoek naar een ruimte voor bijvoorbeeld een vergadering, workshop, een congres, bedrijfsfeest, een teamdag of teambuilding? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Diversas heeft contact met verschillende locaties. Wanneer u catering afneemt, kan Diversas u aan de hand van uw wensen, adviseren welke locatie geschikt is. Hierdoor kunnen we een combinatie pakket samenstellen voor het gebruiken van de ruimte, inclusief catering.

Neem voor meer informatie contact op. Ik help u graag verder.

De kracht van Mirella Huijs is dat ze mensen bij elkaar weet te brengen. Op haar evenementen lopen bezoekers van verschillende leeftijden, culturen en achtergronden moeiteloos door elkaar heen. Met muziek, dans, eten en inbreng uit alle windstreken als verbindende factor. Zij weet de randvoorwaarden te creëren voor een ongedwongen sfeer waarin mensen zich thuis voelen en gemakkelijk hun comfortzone verlaten. Multiculturaliteit vat zij breed op door vrijwilligers van diverse pluimage aan haar organisatie te binden en waar nodig te begeleiden. Diversafeesten betekenen: ontmoeting. Of noem het ‘beleving’, want dat is het steeds voor mij, zowel in smaak als in sfeer. – Margriet van Griensven